[ទំព័រម្ហូប] ចង់ទិញសាច់ជ្រូកកិនម៉ត់តាមផ្សារទំនើបដែលថ្មីហើយស្រស់ល្អត្រូវមើលបែបណា តោះមកដឹងពីតិចនិកហើយចំណាំទុកទាំងអស់គ្នា!
រៀនធ្វើម្ហូប November 25, 2021 Bee Food

ធ្លាប់តែឃើញសាច់ជ្រូកដែលកិនម៉ត់ខ្ចប់ថង់ដាក់លក់ឡើងស្អាត ប៉ុន្តែតើយើងអាចទុកចិត្តនឹងជ្រើសរើសបែបណាទៅទើបយើងនឹងទទួលបានសាច់កិនដ៏ល្អ?​ តោះមិនមែនជារឿងពិបាកទៀតទេ ថ្ងៃនេះដែរ Khmernote មានក្បួនក្នុងការជ្រើសរើសងាយៗមកចែកជូនដូចខាងក្រោម៖

ការជ្រើសរើសទិញសាច់ជ្រូកដែលកិនម៉ត់ គឺ សាច់ជ្រូកដែលកិនម៉ត់នោះភាគច្រើនគឺឆ្លងកាត់ដោយការប្រើម៉ាស៊ីនកិន ហើយសាច់ជ្រូកកិនដែលល្អ ត្រូវតែ៖

  • មានខ្លាញ់ជ្រូកនៅលាយជាមួយបន្តិចបន្តួច
  • ចំណែកពណ៍នៃសាច់ជ្រូកគឺត្រូវតែក្រហមផ្កាឈូក
  • នៅពេលដែលយើងសម្លឹងមើលទៅសាច់នោះត្រូវតែមើលទៅស្អាតល្អ និងមិនមានក្លិនស្អុយផងដែរ