[ទំព័រម្ហូប] ជីអង្កាម បន្លែដ៏ក្លិនឈ្ងុយឈ្ងប់ តាមពិតមានប្រយោជន៍ច្រើនណាស់សម្រាប់រាងកាយ
រៀនធ្វើម្ហូប January 14, 2022 Bee Food

ជាការពិតណាស់ជីអង្កាម តែងមានការនិយមយកមកទទួលទានស្រស់ធ្វើជាបន្លែផ្ទាប់ រឺញាំជាដើម តើបងប្អូនមានដឹងទេថា ជីអង្កាមមានអត្ថប្រយោជន៍អ្វីខ្លះខាងក្រោមនេះគឺជាអត្ថប្រយោជន៍នៃជីអង្កាម៖

  • ១.ជួយបណ្តេញជាតិពុលនៅក្នុងរាងកាយ
  • ២.ជំនួយភ្នែក
  • ៣.ជួយកាត់បន្ថយការស្រ្តេស
  • ៤.ជួយព្យាបាលអាការះរមាស់កក្អក
  • ៥.ជួយកាត់បន្ថយអាការះឈឺក្បាល
  • ៦.ជួយព្យាបាលអាការះវិលមុខ
  • ៧.ជួយព្យាបាលផ្តាសាយហៀសំបោរ
  • ៨.ជួយព្យាបាលជម្ងឺហឺត
  • ៩.ជួយព្យាបានការរលាកបំពង់ករ
  • ១០.ជួយអោយបេះដូងរឹងមាំ
  • ១១.ជួយព្យាបាលរាង្គកាយទន់ខ្សោយ
  • ១២.ជួយព្យាបាលរបួសនៅក្នុងមាត់
  • ១៣.ជួយកំចាត់ក្លិនមាត់