Short News

ថៅកែបុកល្ហុងបំពង «តៀមម្ទេស» និយាយថាដើម្បីឱ្យអាជីវកម្មមួយដំណើរការបានរលូន មិនត្រឹមតែម្ហូបឆ្ងាញ់មានរសជាតិទេ ក៏ត្រូវតែមានបុគ្គលិកដែលមានភាពស្មោះត្រង់

BY
Oun Mey
September 23, 2022

(ភ្នំពេញ)៖ បើកដំណើរការអាជីវកម្មអាហារមួយៗមិនងាយស្រួលឡើយ ពោលគឺត្រូវគ្រប់គ្រង់ដំណើរការនីមួយៗ ដូចជាផ្សំគ្រឿងទេស គ្រប់គ្រងហិរញ្ញវត្ថុ វិធីសាស្ត្រទីផ្សារទាក់ទាញភ្ញៀវ និងជាពិសេសប្រសិនបើបើកមានសេវាកម្មវិញទៀតនោះក៏ត្រូវគ្រប់គ្រងបុគ្គលិករបស់ខ្លួនតែម្តង ព្រោះពួកគេជាផ្នែកធំមួយដើម្បីឱ្យអាជីវកម្មដំណើរការរលូនទៅមុខ។

Share This Post: