Short News

រកឃើញសារធាតុជំនួសស្ករប្រភេទថ្មីៗនៅក្នុងផ្លែក្រូច

BY
Oun Mey
October 1, 2022

ការស្វែងរកសារធាតុជំនួសស្ករធម្មជាតិដែលគ្មានកាឡូរី គឺជាអ្វីដែលមនុស្សជាច្រើនចង់បាន ហើយវាក៏ជាបញ្ហាប្រឈមផងដែរ។ ប៉ុន្តែ​វា​មិន​លើស​ពី​សមត្ថភាព​របស់​អ្នកស្រាវជ្រាវ​មកពី​វិទ្យាស្ថាន​វិទ្យាសាស្ត្រ​ចំណីអាហារ និង​កសិកម្ម​ នៃសាកលវិទ្យាល័យ Florida នៅក្នុង​សហរដ្ឋ​អា​មេ​រិ​ច ដែលថ្មីៗនេះបានរកឃើញជាតិផ្អែមធម្មជាតិថ្មីនៅក្នុងផ្លែឈើដូចជា “ផ្លែក្រូច” ជាលើកដំបូងបង្អស់។

Share This Post: