រកឃើញសារធាតុជំនួសស្ករប្រភេទថ្មីៗនៅក្នុងផ្លែក្រូច
- BY
- Oun Mey
- October 3, 2022
ការស្វែងរកសារធាតុជំនួសស្ករធម្មជាតិដែលគ្មានកាឡូរី គឺជាអ្វីដែលមនុស្សជាច្រើនចង់បាន ហើយវាក៏ជាបញ្ហាប្រឈមផងដែរ។ ប៉ុន្តែវាមិនលើសពីសមត្ថភាពរបស់អ្នកស្រាវជ្រាវមកពីវិទ្យាស្ថានវិទ្យាសាស្ត្រចំណីអាហារ និងកសិកម្ម នៃសាកលវិទ្យាល័យ Florida នៅក្នុងសហរដ្ឋអាមេរិច ដែលថ្មីៗនេះបានរកឃើញជាតិផ្អែមធម្មជាតិថ្មីនៅក្នុងផ្លែឈើដូចជា “ផ្លែក្រូច” ជាលើកដំបូងបង្អស់។

- Share This Post:


