[ទំព័រម្ហូប] កំពុងរកនឹកម្ហូបដែលល្អសម្រាប់សុខភាព ហើយរសជាតិឆ្ងាញ់មែនទេ នេះមីនុយថ្មី ស្តេកទ្រូងមាន់ ធានាថាត្រូវម៉ាច់តែម្ដង
- BY
- Liny Chan
- October 3, 2021
សួស្តីអ្នកទាំងអស់គ្នា ថ្ងៃនេះដែរយើងមានរូបមន្ត វិធីធ្វើស្តេកសាច់ទ្រូងមាន់មកផ្ញើសម្រាប់បងប្អូនដែលនិយមចូលចិត្តទទួលទានស្តេកប៉ុន្តែខ្លាចធាត់បងប្អូនអាចសាកយករូបមន្តនេះមកធ្វើបាន ទាំងឆ្ងាញ់ហើយថែមទាំងមិនធាត់ទៀតផង តោះយើងមកមើលគ្រឿងផ្សំនិងវិធីធ្វើទាំងអស់គ្នា
*គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ទ្រូងមាន់ ២៦០ក្រាម
- អំបិល 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្រេច 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងអូលីវ 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
*គ្រឿងផ្សំសាល់សាសាឡាត់
- ស្វាយទុំ ១ផ្លែ
- ប៉េងប៉ោះហាន់តូចៗល្មម ១ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមក្រហមចិញ្រ្ចាំល្អិត ១ស្លាបព្រាបាយ
- ជីវ៉ាន់សុយហាន់ល្អិត ១ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកក្រូចឆ្មា ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ល្អិត ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងល្ង 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកម្ទេស 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
*វិធីធ្វើ
- ជាដំបូងយើងលាងទ្រូងមាន់អោយស្អាត រួចយកទៅអុាំងនៅខ្ទះសម្រាប់អុាំង រោយពីលើដោយប្រេងអូលីវ អំបិល ម្រេច បន្តការសុាំងសាច់ទ្រូងមាន់យើងអោយឆ្អិនល្អរួចដួសឡើងទុកមួយអន្លើរ
- ក្រោយមកយើងងាកមកធ្វើ សាលសាសាឡាត់ទាំងអស់គ្នា ដោយយើងយក ស្វាយទុំហាន់ល្អិតៗ តាមដោយប៉េងប៉ោះ ស្លឹកខ្ទឹម ខ្ទឹមក្រហម ជិវ៉ាន់សុយ ទឹកម្ទេស ផ្សំរសជាតិដោយក្រូចឆ្មា លាយអោយចូលគ្នាល្អ
- ក្រោយមកយើងយកសាលសាសាឡាត់ស្រោយពីលើសាច់មាន់អុាំងរបស់យើងជាការស្រេច។
- Share This Post: