[ទំព័រម្ហូប] ឡាបមីសួរប៉ាត់តេពិសេស រសជាតិប្រៃ ផ្អែម ជូរ ហឹរ បានញ៉ាំហើយចង់ញ៉ាំទៀត
- BY
- Liny Chan
- October 5, 2021
សួស្តីអ្នកទាំងអស់គ្នា ថ្ងៃនេះយើងមានរូបមន្តឡាបមីសួរប៉ាត់តេពិសេសមកផ្ញើ តោះយើងមកមើលគ្រឿងផ្សំនិងវិធីធ្វើទាំងអស់គ្នា៖
*គ្រឿងផ្សំ
- មីសួរត្រាំទឹក ១កញ្ចប់
- ប៉ាត់តេហាន់បន្ទះល្មម ១ដុំ រឺ តាមចំណូលចិត្ត
- ទឹកស្ករ ១វែក
- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំស្រុះឆ្អិន ៤០០ក្រាម
- ក្រូចឆ្មា ៩ចំនិត
- ខ្ទឹមក្រហមហាន់ល្អិត ៥គ្រាប់
- ម្ទេសខ្មាំងហាន់ល្អិត តាមចំណូលចិត្ត
- ជីបារាំងហាន់ល្អិត ៣ដើម
- ជីវ៉ាន់សុយហាន់់ល្អិត ៣ដើម
- ទឹកត្រី ២វែក
- ម្ទេសហុយ ១វែក
- អង្ករលីង ១វែក
*វិធីធ្វើ
- ជាដំបូងយើងមកលាយទឹកញាំទាំងអស់គ្នា ដោយដាក់ ទឹកស្ករ ទឹកត្រី ក្រូចឆ្មា ម្ទេសហុយ អង្ករលីង កូរហើយចូលគ្នា តាមដោយមីសួរ ប៉ាត់តេ សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំស្រុះឆ្អិនចូលទៅលាយអោយចូលគ្នា តាមដោយ ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេសខ្មាំងហាន់ល្អិត ជីបារាំង ជីវ៉ាន់សុយ លាយច្របល់អោយចូលគ្នា ដួសដាក់ចានជាការស្រេច។
- Share This Post: