[ទំព័រម្ហូប] បាយឆាសុគីខ្ទះក្តៅបែបជប៉ុន សម្រាប់អ្នកចូលចិត្ត ឬ ចង់សាកម្ហូបជប៉ុនដឹងតែត្រូវចិត្តតែម្ដង
- BY
- autoadmin
- October 19, 2021
សួស្តីបងប្អូនទាំងអស់គ្នា ថ្ងៃនេះដែរយើងមានរូបមន្ត បាយឆាសុគីខ្ទះក្តៅបែបជប៉ុនមកចែកជូន ធានាថាឆ្ងាញ់ដូចបានទៅទទួលទានផ្ទាល់នៅហាងអញ្ចឹង តោះយើងមកមើលគ្រឿងផ្សំនិងវិធីធ្វើទាំងអស់គ្នា៖
*គ្រឿងផ្សំ
- ទឹកជ្រលក់ស៊ុបគីជប៉ុន ឃិឃរមែន ៣ស្លាបព្រាបាយ
- បាយសរជប៉ុន ១ចានចង្កឹះ
- សាច់ជ្រូកហាន់បន្ទះ ១៥០ក្រាម
- ប័រសាប ១០ក្រាម
- សាច់ពោតលឿង ៦០ក្រាម
- ខ្ទឹមបារាំង ២០ក្រាម
- ការ៉ុត ២០ក្រាម
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ល្អិត តាមចំណូលចិត្ត
- ម្រេចម៉ត់ ១ 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប័រសាបសម្រាន់លាបលើខ្ទះក្តៅរបស់យើង
- Share This Post:






