[ទំព័រម្ហូប] ប្រហិតគ្រឿងបង្គារុំស្លឹកគ្រៃ អាហារដ៏ពេញនិយមមួយ បងប្អូនអាចធ្វើលក់ រឺសម្រាប់ទទួលទានក្នុងការជួបជុំផ្សេងៗ
- BY
- autoadmin
- October 13, 2021
សួស្តីបងប្អូនទាំងអស់គ្នា ថ្ងៃនេះដែរយើងមានរូបមន្ត ប្រហិតគ្រឿងបង្គារុំស្លឹកគ្រៃ មកចែកជូន មុខម្ហូបនេះដែរក៏ជាមុខម្ហូបដ៏មានការពេញនិយមពីសំណាក់ប្រជាជនថៃផងដែរ បងប្អូនអាចធ្វើលក់ រឺសម្រាប់ទទួលទានក្នុងការជួបជុំផ្សេងៗ ផងដែរ៖
*គ្រឿងផ្សំ
- សាច់បង្គា ៥០០ក្រាម
- គ្រឿងកែងថៃ ១០០ក្រាម
- ពងមាន់ ២គ្រាប់
- ស្លឹកក្រូចហាន់ល្អិត ៥សន្លឹក
- សណ្តែកកួរហាន់ល្អិត ១ចានចង្កឹះ
- ស្ករស ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
- គល់ស្លឹកគ្រៃកាត់ជាកំណាត់ល្មម ២០កំណាត់
- ប្រេងសម្រាប់បំពង
- ទឹកជ្រលក់មាន់ សម្រាប់ជ្រលក់
- ត្រសក់ ½ ចានចង្កឹះ
- ម្ទេសក្រហម ២ស្លាបព្រាបាយ
*គ្រឿងផ្សំ
- ជាដំបូងយើងយកបង្គាមកចិញ្ច្រាំនិងកិនអោយម៉ត់ល្អ រួចដាក់ចាន គោះពងមាន់ដាក់ តាមដោយគ្រឿងកែងថៃ ស្លឹកក្រូចសើច សណ្តែកកួរ ស្ករស និងទឹកត្រី លាយច្របល់អោយចូលគ្នាល្អ
- រួចយកទៅពូនជាដុំល្មមទទួលទានរួចដោតដោយគល់ស្លឹកគ្រៃដូចក្នុងរូបភាព ក្រោយមកដាក់ចូលទៅបំពងក្នុងខ្លាញ់ដែរក្តៅល្អ បំពងរឺចៀនរហូតទាល់តែឆ្អិនល្អ ស្រង់ឡើងអោយស្រស់ខ្លាញ់
យកត្រសក់ដាក់ចានតាមដោយទឹកជ្រលក់មាន់ ម្ទេសស្រស់ ទទួលទានជាមួយប្រហិតបង្គាយើងជាការស្រេច។
- Share This Post: