[ទំព័រម្ហូប] ទំនងណាស់! នំបុ័ងចៀនសាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំពិសេស អាហារសម្រាប់ញាំលេងពេលរសៀល ធ្វើខ្លួនឯងអស់លុយតិចញ៉ាំបានឆ្អែត
- BY
- autoadmin
- October 13, 2021
សួស្តីបងប្អូនទាំងអស់គ្នា ថ្ងៃនេះដែរយើងមានរូបមន្ត អាហារសម្រាប់ញាំលេងមកផ្ញើនោះគឺ នំបុ័ងចៀនសាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំពិសេស តោះចង់ដឹងថាពិសេសយ៉ាងណានោះយើងមកមើលគ្រឿងផ្សំនិងវិធីធ្វើទាំងអស់គ្នា៖
*គ្រឿងផ្សំ
- នំបុ័ងបន្ទះ ៥បន្ទះ
- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១ចានចង្កឹះ
- ពងមាន់ ១គ្រាប់
- ម្ស៉ៅស៊ុបខ្នរ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ឬសជីវ៉ាន់ស៊ុយ ៣ឬស
- ខ្ទឹមស ៨គ្រាប់
- ម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ល្អិត ២ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសស្រស់ហាន់សរសៃល្មម ២គ្រាប់
- ទឹកជ្រលក់មាន់តាមចំណូលចិត្ត
*វិធីធ្វើ
- ជាដំបូងយើងយកឬសជីវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស និងម្រេចមកបុកចូលគ្នាអោយម៉ត់ល្អ រួចយកទៅលាយជាមួយនិងសាច់ជ្រូកបីជាន់ ពងមាន់ ម្ស៉ៅស៊ុបខ្នរ និងស្លឹកខ្ទឹមលាយអោយចូលគ្នាល្អ
- ក្រោយមកទៀត យកនំបុ័ងបន្ទះកាត់ជាបួនផ្នែកក្នុងមួយបន្ទះ រួចយកសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំដែលយើងបានលាយរសជាតិរួចទៅបៀកពីលើនំបុ័ង រួចយកទៅអប់ក្នុងសីតុណ្ហភាព ២០០អង្សារសេរយះពេល ១៥ទៅ២០នាទី
- ក្រោយពេលដែលសាច់ជ្រូកឆ្អិនហើយរៀបចំដាក់ចានទទួលទានជាមួយទឹកជ្រលក់មានជាការស្រេច។
tip ប្រសិនបើបងប្អូនមិនមានម៉ាស៊ីនដុតទេបងប្អូនអាចយកទៅបំពងជាមួយនិងខ្ទះក៏បាន
- Share This Post: