[ទំព័រម្ហូប] ថ្មីទៀតហើយ ឆាមីសួផ្កាឡៃហៀង រសជាតិឆ្ងាញ់ប្លែកបានញ៉ាំហើយ អាចនឹងជាប់ចិត្ត
- BY
- autoadmin
- October 15, 2021
សួស្តីបងប្អូនទាំងអស់គ្នា ថ្ងៃនេះដែរយើងមានរូបមន្ត ឆាមីសួផ្កាឡៃហៀងមកចែកជូន តោះយើងមកមើលគ្រឿងផ្សំនិងវិធីធ្វើទាំងអស់គ្នា៖
*គ្រឿងផ្សំ
- មីសួ ១កញ្ចប់តូច
- ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- បង្គាក្រៀម ៣ស្លាបព្រាបាយ
- បង្គាស្រស់ ១០០ក្រាម
- ពងមាន់ ១គ្រាប់
- ផ្កាឡៃហៀង ១ចានចង្កឹះ
- ប្រេងខ្យង ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស ១ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
- ម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
*វិធីធ្វើ
- យកមីសួរមកត្រាំទឹករយះពេល៧នាទី រួចស្រង់ឡើងអោយស្រស់ទឹក
- ចាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះ រួចដាក់ខ្ទឹមសចូលទៅឆាអោយឈ្ងុយនិងលឿងល្អ រួចដាក់បង្គាក្រៀម និងបង្គាស្រស់ចូលទៅឆា អោយឆ្អិន គោះពងមាន់ចូលទៅ ញីអោយពងបែកល្មម រួចដាក់មីសួចូលទៅ ឆាអោយចូលគ្នា ផ្សំរសជាតិដោយ ប្រេងខ្យង ស្ករស ទឹកត្រី ឆាអោយចូលគ្នា និងចុងក្រោយដាក់ផ្កាឡៃហៀងចូលទៅឆាអោយចូលគ្នា រួចដួសដាក់ចានជាការស្រេច។
- Share This Post: