[ទំព័រម្ហូប] ពិសេសទៀតហើយ បុកមីគ្រឿងសមុទ្រ ចង់បានរសជាតិមុត ចូលជាតិល្អ កុំភ្លេចកត់រូបមន្តមួយនេះ
- BY
- autoadmin
- October 15, 2021
សួស្តីបងប្អូនទាំងអស់គ្នា ថ្ងៃនេះដែរយើងមានរូបមន្តបុកមីគ្រឿងសមុទ្រពិសេសមកចែកជូន តោះយើងមកមើលគ្រឿងផ្សំ និងវិធីធ្វើទាំងអស់គ្នា៖
*គ្រឿងផ្សំ
- មីម៉ាម៉ាថៃ ២កញ្ចប់
- បង្គាស្រស់ ១០ក្បាល
- មឹកស្រុះ ២ក្បាល
- ក្តាមសេះស្រស់លាងទឹកសូដារួច ២ក្បាល
- ងាវស្រុះមកសំបក ១០គ្រាប់
- ទឹកប្រហុកថៃ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសស្រស់ ១០គ្រាប់
- ម្ទេសក្រៀម ១០គ្រាប់
- ខ្ទឹមស ៣គ្រាប់
- ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
- ក្រូចឆ្មា ៣ផ្លែ
- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
- ជីបារាំង តាមចំណូលចិត្ត
- ប៉េងប៉ោះតូច ១០ផ្លែ
*វិធីធ្វើ
- ជាដំបូងយើងដាំទឹកអោយពុះ រួចស្រុះអោយឆ្អិនល្មម រួចស្រង់ឡើង
- តោះយើងងាកមកធ្វើទឹកញាំទាំងអស់គ្នា ដោយយកម្ទេសស្រស់ ម្ទេសក្រៀម ខ្ទឹមស បុកចូលគ្នាអោយម៉ត់ល្មម រួចផ្សំរសជាតិដោយ ស្ករត្នោត ទឹកប្រហុកថៃ ទឹកត្រី ទឹកក្រូចឆ្មា លាយចូលគ្នាអោយស្កររលាយល្អ រួចភ្លក់រសជាតិតាមចំណូលចិត្ត
- ក្រោយមកទៀតយកមីដែលស្រុះរួចដាក់ចូលទៅ គ្រឿងសមុទ្យដែលយើងបានត្រៀមទុកចូលទៅលាយច្របល់អោយចូលគ្នាល្អ រួចតាមដោយប៉េងប៉ោះ ជីបារាំង លាយចូលគ្នាម្តងទៀត រួចដូសដាក់ចានជាការស្រេច។
- Share This Post: