[ទំព័រម្ហូប] បាយឆាត្រីសាលម៉ុនពិសេស អ្នកចូលចិត្តត្រីសាល់ម៉ុនដឹងតែត្រូវចិត្តហ្មង រសជាតិឆ្ងាញ់ឈ្ងុយឈ្ងប់
- BY
- autoadmin
- October 15, 2021
សួស្តីបងប្អូនទាំងអស់គ្នា ថ្ងៃនេះដែរយើងមានរូបមន្ត បាយឆាត្រីសាលម៉ុនមកចែកជូន តោះចង់ដឹងថាមានវិធីធ្វើ និងគ្រឿងផ្សំអ្វីខ្លះនោះ តោះយើងមកមើលទាំងអស់គ្នា៖
*គ្រឿងផ្សំ
- បាយជប៉ុន ១ចានចង្កឹះ
- ត្រីសាលម៉ុនហាន់ដុំតូចល្មម ៣០០ក្រាម
- ខ្ទឹមបារាំងហាន់ ល្អិត 1/2 ចានចង្កឹះ
- ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ការ៉ុតហាន់ល្អិត 1/2 ចានចង្កឹះ
- គ្រាប់សណ្តែកជប៉ុន 1/2 ចានចង្កឹះ
- ទឹកស៊ីអ៉ីវ ខិឃរមែន ២ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកខ្ទឹមជប៉ុន ហាន់ល្អិតសម្រាប់រោយពីលើ
*គ្រឿងផ្សំ
- ជាដំបូងយើងបើកភ្លើង រួចដាក់ត្រីសាលម៉ុនចូលទៅលីងលើខ្ទះដោយប្រើភ្លើងល្មម រហូតទាល់តែត្រីសាលម៉ុនចេញខ្លាញ់ និងលឿងល្អ បិតភ្លើងដួសដាក់ចាន
- រួចដាក់ខ្ទឹមស និងខ្ទឹមបារាំងចូលទៅក្នុងខ្ទះដែលមានខ្លាញ់ត្រី ឆាចុះឡើងអោយខ្ទឹមលឿងនិងឈ្ងុយល្អ តាមដោយការ៉ុត ឆាចុះឡើងរួចដាក់បាយជប៉ុនចូលទៅ ឆាអោយចូលគ្នាដោយប្រើភ្លើងខ្លាំង ផ្សំរសជាតិដោយ ទឹកស៊ីអ៉ីវខិឃរមែន ឆាអោយចូលគ្នា រួចដាក់សណ្តែកជប៉ុន និងត្រីសាលម៉ុន ដែលឆ្អិនរួចចូលទៅឆាអោយចូលគ្នា ដួសដាក់ចានរោយពីលើដោយស្លឹកខ្ទឹមជប៉ុនជាការស្រេច។
- Share This Post: